vrijdag 6 september 2013

werkbeschrijving knuffel auto van vilt of stof

Werkbeschrijving:

naaipatroon deel 1deel 2 en deel 3.

Knip alle delen uit de stof, volg hierbij de grijze lijnen en knip de stof bij de grijze lijnen in. Naai de auto binnenste buiten in elkaar, dus leg steeds de goede kanten van de stof op elkaar.

Naai allereerst de voorruit aan het dak vast. (Naai achtereenvolgens van a naar b, van b naar c, van c naar d, van a naar e en van e naar f.) Naai nu de achterruit aan het dak vast. (Naai achtereenvolgens van g naar h, van h naar i en van g naar j). Naai vervolgens het dak met de ramen aan de bovenkant van de auto vast. (Naai achtereenvolgens van k naar l, van l naar i via d, van k naar j via f en van j naar i.)

Naai de grill aan de bovenkant van de auto. (Naai van m naar n). Naai vervolgens de grill aan de onderkant van de auto. (Naai van o naar p.) Naai de zijkanten aan de auto. Start hierbij ten hoogte van de grill. Naai aan de ene kant eerst onderlangs van m naar r via o en vervolgens bovenlangs van m naar r. En naai aan de andere kant eerst onderlangs van n naar q via p en vervolgens bovenlangs van q naar n.

Naai de auto dicht, maar laat de vulopening open. (Naai van r naar q.) Keer de goede kant naar buiten. Vul met de vulling en naai met de hand de vulopening dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten